ریلمی با همراهی لیانهمراه و رادمان پاژ، شرکای تجاریاش در ایران که در زمینهی واردات و خدمات پساز فروش موبایل فعالیت دارند، همزمان با تولد پنجسالگیاش، آغاز عرضهی گوشیهای میانردهی جدید ریلمی ۱۱ پرو 5G و ریلمی ۱۱ پرو پلاس 5G در کشور را با برگزاری مراسمی در سالن کوهنور هتل پارسیان اوین جشن گرفت.
علی بقایی، رئیس هیئتمدیرهی لیانهمراه که شرکت متبوعش را اولین شریک تجاری برند ریلمی در ایران معرفی میکند، در جریان رویداد دیروز اعلام کرد که در نتیجهی چند سال مذاکره با ریلمی، اکنون گوشیهای ریلمی زبان فارسی را در منوی خود پشتیبانی میکنند و مشکلات مربوط به برقراری تماسهای اضطراری نیز در آنها رفع شده است.
در جریان رویداد، به عملکرد ریلمی در بازارهای جهانی نیز گریزی زده شد؛ بهگفتهی مازیار کشمیری، کارشناس مارکتینگ لیانهمراه، ریلمی هماکنون ۱۰۰ میلیون کاربر فعال داشته و در بیشاز ۶۰ بازار حضور دارد. او میگوید که ریلمی در سهماههی دوم ۲۰۲۱ توانست رکورد سریعترین برند در رسیدن به آمار ۱۰۰ میلیون فروش را شکست و در همان بازهی زمانی در جمع ۶ شرکت برتر تولیدکنندهی موبایل قرار گرفت.
بهگفتهی لیانهمراه، از میان گوشیهای ریلمی، خانوادههای realme C Series و realme Number Series (مدلهایی مثل ریلمی ۱۰، ریلمی ۱۱ پرو و…) و realme narzo Series که بهترتیب سریهای اقتصادی، میانرده و مناسب قشر جوان در مجموعهی محصولات ریلمی بهحساب میآیند، هماکنون در بازار ایران موجود هستند؛ اما فعلا از مدلهای پرچمدار realme GT Series خبری نیست.
با برگزاری رویداد دیروز ریلمی، اکنون گل سرسبد محصولات ریلمی در بازار ایران، گوشیهای میانردهی ریلمی ۱۱ پرو هستند و پریمیومترین گوشی ریلمی در ایران نیز مدل ریلمی ۱۱ پرو پلاس است. در ادامه به مشخصات فنی هر دو گوشی نگاهی میاندازیم.
ریلمی روی طراحی ریلمی ۱۱ پرو و ریلمی ۱۱ پرو پلاس مانور ویژهای میدهد و میگوید ترکیب چرم مصنوعی و ریسمانهای ریز پشت گوشی، بهدست متئو منتو، طراح ایتالیایی صورت گرفته است. گذشته از بحث چرم مصنوعی، گوشی از فریم پلاستیکی استفاده میکند و اگر علاقهای به چرم مصنوعی ندارید، امکان خرید گوشی با پنل پشتی پلاستیکی را نیز خواهید داشت.
هر دو گوشی ریلمی از تراشهی ۶ نانومتری Dimensity 7050 قدرت میگیرند و پنل ۶٫۷ اینچی و ۱۲۰ هرتزی OLED با پشتیبانی از +HDR10، نمایش یک میلیارد رنگ و روشنایی ۹۵۰ نیت را در دل خود دارند. هر دو گوشی را میتوان با رم ۸ یا ۱۲ گیگابایتی خریداری کرد؛ اما گزینههای در دسترس برای حافظهی ذخیرهسازی در مدل ریلمی ۱۱ پرو ۱۲۸، ۲۵۶ و ۵۱۲ گیگابایت خواهد بود؛ درحالیکه مدل پایهی ریلمی ۱۱ پرو پلاس ۲۵۶ گیگابایت حافظهی ذخیرهسازی دارد و میتوان آن را با پیکربندی ۱۲ | ۵۱۲ گیگابایتی نیز خریداری کرد.
تفاوت اصلی میان مدلهای ریلمی ۱۱ پرو و ۱۱ پرو پلاس را دوربین آنها رقم میزند؛ جایی که مدل ۱۱ پرو از دوربین اصلی ۱۰۰ مگاپیکسلی با لرزشگیر اپتیکال و ماژول عمقسنج ۲ مگاپیکسلی در کنار دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی بهره میبرد؛ درحالیکه در مدل پرو پلاس، کنار ماژول عمقسنج، دوربین اصلی ۲۰۰ مگاپیکسلی با سنسور ISOCELL HP3 سامسونگ و لرزشگیر اپتیکال بههمراه دوربین ۸ مگاپیکسلی اولتراواید را میبینیم و در دوربین سلفی نیز از حسگر ۳۲ مگاپیکسل استفاده شده است.
ریلمی هنگام معرفی ریلمی ۱۱ پرو پلاس، عکاسی از ماه و زوم In-Sensor چهار برابری بدون افت کیفیت را وعده میداد که در مورد دوم، کراپی از میانهی تصویر ۲۰۰ مگاپیکسلی گوشی ایجاد میشود تا بزرگنمایی ۴ برابری گوشی مشابه بزرگنمایی اپتیکال با لنز تلهفوتو بهنظر برسد.
در حال حاضر با نگاهی به صفحهی قیمت گوشی در زومیت متوجه خواهید شد که ریلمی ۱۱ پرو پلاس در محدودهی قیمتی ۱۷ تا ۲۲ میلیون تومان بهفروش میرسد.